sa_hp
Zpět na všechny články

Trendy na Svatebním atlasu

Svatební atlas už běží skoro tři-čtvrtě roku. Když jsme v únoru odstartovali, tak na konci měsíce jsme na webu měli skromných 296 návštěv. Od té doby jsme se ale dokázali obrovsky posunout a aktuální měsíční návštěvnost se už pohybuje v (až nečekaně vysokých) tisícovkách. A co je tedy ten obsah, který za poslední tři měsíce návštěvníky nejvíc zajímal? Co se řadí mezi trendy?

V souboji svatebních míst obsadily první pětici následující lokality –

  1. moderní restaurace Statenický mlýn
  2. poklidný statek Na Stránce
  3. romantické útočiště Škvorecký dvůr
  4. vyhlášený Penzion V Polích
  5. pivovar Zichovec

Jen těchto pět profilů nastřádalo dohromady v posledních devadesáti dnech přes 4 tisíce zobrazení!

Mezi štítky zvítězil o parník “středočeský kraj”. Mezi dalšími lokalitně orientovanými štítky se ale na stříbrné a bronzové pozici umístily tagy “statek” a “stodola” s dohromady skoro dvěma tisíci vyhledávání.

Z toho jednoznačně plyne, že rustikální tématika svateb je prostě něco, co v současné době frčí a nevypadá to, že by se tento trend měl zastavovat.

Když jsme se Svatebním atlasem začínali, pokrývali jsme nejprve oblast Kladenska, dále Prahu – Západ a přilehlé regiony. Je tedy super překvapení, že na aktuálně třetím místě v návštěvnosti z hlediska regionů je Jihomoravský kraj!

Co nás zaujalo, tak je obrovský zájem o stránku O svatebním atlasu, která sbírá stovky přístupů každý měsíc.

Nejčtenějším článkem za dané období byl text o svatbě Verunky a Honzíka, druhý se umístil článek o snubních prstenech Adama a Markéty. Těsně třetí následovalo obecné povídání o snubních prstenech a jejich materiálech od šperkaře Davida Lomose.

Nejnovější články

SA-article-image

Catering na svatbu – 15 tipů, jak správně vybrat svatební catering

Pokud se chystáte na svatbu, jednou z nejdůležitějších částí plánování je výběr správného cateringu. Ale jak vybrat ten pravý catering, který splní všechna vaše očekávání? Jaké jsou klíčové aspekty,…

SA-article-image

Harmonogram svatebního dne: Naplánujte svůj velký den bez stresu

Kdo z nás by nechtěl, aby jeho svatební den byl dokonalý? Ačkoli je to náročné, je to zcela dosažitelné. Jeden z klíčů k úspěchu je dobře naplánovaný harmonogram svatebního dne. Co to je a jak to…

SA-article-image

Svatební proslov – tipy, rady a vzorový proslov

Gratulujeme! Právě jste byli požádáni, abyste přednesli proslov na svatbě. Je to velká čest, ale zároveň může být také zdrojem stresu, obzvlášť pokud jste nikdy neřečnil na takové události. Nemusíte…