Svatba Verunky a Honzíka v Malíkovicích
Zpět na všechny články

Svatba Verunky a Honzíka

Svatba, která spojila dvě rodiny s obrovským srdcem

Nevěsta Verunka, která je prostě neuvěřitelně kreativní človíček, měla o své svatbě dost jasnou představu. A my jsme se zavázaly, že jí tuhle vizi zhmotníme. Že jí splníme všechno, co jí na očích uvidíme. Byl to pro ni i Honzíka velký den a myslím, že se nám to nakonec společnými silami povedlo dokonale.

Začátky ale nebyly vůbec lehké. Magické datum 7.7.2017 bylo stanovené a o volné termíny byla všude doslova rvačka. Nalezli jsme i zdánlivě perfektní lokalitu, která splňovala další zásadní požadavek – svatba se měla celá konat venku, jiná varianta neexistovala. Aby se při hudbě dvou kapel dalo tančit pod hvězdnou oblohou až do rána.

Celou svatební galerii naleznete zde – Verča a Honzík, 7.7.2017

Jenže dva měsíce před samotnou svatbu přišla rána. Bylo nám oznámeno, že na daném místě nebude možné hrát venku a celá oslava se tak prakticky bude muset přesunout do interiérů. A jelikož to nebyla jediná neshoda, museli jsme od vybrané lokality ustoupit. A my začaly hned přemýšlet, kam celou svatbu přesunout. Šance na volný termín v tento den takřka nulové – ale nedá se panikařit, musely jsme myslet jasně a s čistou hlavou.

Ale to nejjednodušší řešení přislo prakticky samo. Nádherné místo v Malíkovicích, s obrovskou zahradou a půdou ve stodole, která skrývá netušené poklady. Svatba se uspořádá v soukromí u ženichovy rodiny. A zpětně už nechápeme, jak jsme mohly vůbec přemýšlet o jiném místě. S laskavým dovolením ženichovy maminky Kačenky jsme se daly do příprav.

Ty nám obrovsky ulehčovala sama nevěsta, protože přímo sršela nápady a kreativitou, která se projevila naplno. Hrozně moc věcí bylo vyrobených home-made a s láskou – lapače snů, svatební oznámení, stojánky na jmenovky… a celá svatba byla laděna do rustikálního stylu s kapkou bohémství. Třešničkou celého místa oslavy bylo obrovské týpí, ve kterém se konal obřad.

Pro květiny jsme si zajely do Louky květ, kde na nás čekal samo-sběr. Nevěsta s kamarádkou Terezkou vyfasovaly zahradnické nůžky, instrukce a nasbíraly si tak květiny úplně podle libosti. Nám už zbývalo jen poskládat je do váziček.

Pro svatební program nám báječně posloužila stará okenní tabule. Malé špulky se použily jako stolečky a spousty dek, koberečků a polštářků navodily dojem útulna.

Nechyběl ani foto-koutek. Polaroid, který si Verunka pořídila, poctivě použili všichni hosté a získali tak úžasnou památku na celý den.

Na rautových stolech potkali hosté barely s domácí limonádou a sladký bar plný vyhlášených rodinných dortíků a jiných dobrot.

Zábavu zajišťovaly dvě kapely. V jedné zpívala maminka ženicha, ve druhé hrál dokonce ženich sám. Zábava byla v plném proudu a nezkazil ji ani večerní déšť.

Všechno bylo zkrátka domácí. A poctivé. Úplně celý den. Laskavost a vděčnost byly cítit na každém kroku a nám bylo ctí být u spojení zrovna těchto dvou mladých lidí. Děkujeme.

Nejnovější články

SA-article-image

Catering na svatbu – 15 tipů, jak správně vybrat svatební catering

Pokud se chystáte na svatbu, jednou z nejdůležitějších částí plánování je výběr správného cateringu. Ale jak vybrat ten pravý catering, který splní všechna vaše očekávání? Jaké jsou klíčové aspekty,…

SA-article-image

Harmonogram svatebního dne: Naplánujte svůj velký den bez stresu

Kdo z nás by nechtěl, aby jeho svatební den byl dokonalý? Ačkoli je to náročné, je to zcela dosažitelné. Jeden z klíčů k úspěchu je dobře naplánovaný harmonogram svatebního dne. Co to je a jak to…

SA-article-image

Svatební proslov – tipy, rady a vzorový proslov

Gratulujeme! Právě jste byli požádáni, abyste přednesli proslov na svatbě. Je to velká čest, ale zároveň může být také zdrojem stresu, obzvlášť pokud jste nikdy neřečnil na takové události. Nemusíte…