Neony na svatbě: Jak vytvořit romantickou atmosféru s neobvyklými dekoracem
Zpět na všechny články

Neony na svatbě: Jak vytvořit romantickou atmosféru s neobvyklými dekoracem

Svatba je velmi osobní událostí, která by měla být unikátní a nezapomenutelná. V dnešní době hledá mnoho párů způsoby, jak vnést do svého svatebního dne něco speciálního a neobvyklého, co bude odrážet jejich styl a osobnost. Jednou z možností jsou i neonová světla.

Báječná dekorace

Neonová světla jsou skvělým způsobem, jak přidat do svatební výzdoby jedinečný prvek. Mohou být použity jako dekorace při vstupu do prostoru, u stolu, ovšem skvěle poslouží i jako součást fotokoutku pro hosty. Neonové nápisy mohou mít různé znění, zpravidla jde o romantické svatební neony, které skvěle dotvoří atmosféru.

Můžete si zapůjčit neonový nápis, stačí si jednoduše vybrat z dostupné nabídky. Jde o rychlé a snadné řešení. Druhou variantou je pak výroba neonů na míru, která je sice o něco dražší, ovšem můžete si nechat vytvořit zcela jedinečný design a získáte dekoraci, kterou můžete využít i v interiéru svého bytu.

Romantická atmosféra

Svatební neony dokáží pozvednout váš velký den na ještě vyšší úroveň. Postarají se o romantickou atmosféru. Zvolit můžete jemný design a měkké teplé světlo, takže nápis zajistí příjemnou a útulnou atmosféru. Na druhou stranu však neony mohou být i výrazné, pokud chcete rozzářit celý prostor a zaujmout hosty.

Pokud máte specifickou představu, nechte si vyrobit neonový nápis na míru. Může jít například o vaše jména, ale i něco neobyčejného – vaše oblíbené motto, či slovní spojení, které pro vás má svůj význam.

Případně si můžete nechat vyrobit zábavný neon na zakázku, který se bude skvěle vyjímat ve fotokoutku.

Pronájem neonů

Jestliže zvažujete neony jako dekoraci na svatbu, pravděpodobně je nejlepší volbou pronájem neonových nápisů. V nabídce najdete okouzlující varianty, stačí si jen vybrat. Půjčovna neonových nápisů nabízí jednoduché řešení. Nemusíte si dělat hlavu s výrobou designu, jen si vyberete ten, který se vám líbí. A po svatbě ho jednoduše vrátíte. Jde o finančně příznivé řešení, díky kterému si můžete užít jedinečnou atmosféru, kterou neon na svatbu vnese.

Originální neonové nápisy

Jak již bylo zmíněno, pokud toužíte po originálním neonu, pak je vhodné nechat si vyrobit LED neon přesně podle představ. Nemusí přitom jít pouze o dekoraci na svatbu. Nápis najde využití i poté. A pokud vás vlastní neonový nápis láká, vlastně ho vůbec nemusíte mít jen na svatbě. Můžete si ho nechat vyrobit pro jakoukoli příležitost.

Ať už jde o jiný event, či jednoduše chcete ozdobit svůj byt či dům netradičním prvkem.

Kromě toho jsou neony velmi oblíbené i v komerční sféře, mohou se stát ozdobou kavárny či jiného prostoru. Nabízí se přitom neomezené možnosti, můžete tak zrealizovat svůj návrh a získat originální doplněk interiéru.

Neonový nápis Napořád
neon Láska
neon Crazy in Love
svatební neon k pronájmu (2)

Nejnovější články

SA-article-image

Catering na svatbu – 15 tipů, jak správně vybrat svatební catering

Pokud se chystáte na svatbu, jednou z nejdůležitějších částí plánování je výběr správného cateringu. Ale jak vybrat ten pravý catering, který splní všechna vaše očekávání? Jaké jsou klíčové aspekty,…

SA-article-image

Harmonogram svatebního dne: Naplánujte svůj velký den bez stresu

Kdo z nás by nechtěl, aby jeho svatební den byl dokonalý? Ačkoli je to náročné, je to zcela dosažitelné. Jeden z klíčů k úspěchu je dobře naplánovaný harmonogram svatebního dne. Co to je a jak to…

SA-article-image

Svatební proslov – tipy, rady a vzorový proslov

Gratulujeme! Právě jste byli požádáni, abyste přednesli proslov na svatbě. Je to velká čest, ale zároveň může být také zdrojem stresu, obzvlášť pokud jste nikdy neřečnil na takové události. Nemusíte…