Svatební šaty pro rok 2022
Zpět na všechny články

Svatební šaty pro rok 2022

Jaké svatební šaty budou trendy?

Milé budoucí nevěsty plánujete v roce 2022 svatbu? Pak vás jistě budou zajímat svatební šaty pro tento rok!

Skutečnými oblíbenci svatebních šatů jsou v posledních letech tělové tyly a transparentní krajky, které zůstávají součástí trendů i pro rok 2022.

Velmi vyhledávanými jsou prvky lesku a třpytu. Krása nevěsty nejčastěji zazáří z průhledných flitrů, třpytivého tylu a vyšívaného zdobení na kterých se láme denní i umělé světlo za dne i noci.

Nové kolekce svatebních šatů 2022 nezapomínají ani na nevěsty, které mají rádi jednoduchost a eleganci. Čisté linie šatů, bez dekorací a flitrů, dovolují vyniknout střihu šatů a kvalitě látky.

Hlavními trendy pro rok 2022 budou však nezvyklé asymetrické tvary, střihy, zdobení a barvy.

Svatební šaty 2022
Svatební šaty 2022

Svatební šaty s pelerínou

Nemáte rádi odhalená ramena, ale šaty s dlouhým rukávem nechcete? Co zkusit svatební šaty s pelerínou?

Svatební šaty s pelerínou

Princeznovské svatební šaty

Pokud chcete být za princeznu v den Vaší svatby, tak se zaručeně není čeho se obávat ! Princeznovské svatební šaty budou stále aktuální. Nadýchané tylové sukně, třpytivé materiály a luxusně vyšívaná krajka budou prvkami, které ve svatebních kolekcích 2022 uvidíte velice často.

Princeznovské svatební šaty
Princeznovské svatební šaty

Svatební overal

Tato elegantní alternativa šatů je pohodlná, lichotivá a podléhá aktuálním trendům. Kalhoty nebo overal bude slušet jak mladším, tak starším nevěstám, ze kterých udělají elegantní dámu, co má šmrnc!

Svatební overal

Svatební šaty s peřím

Módní návrháři si tentokrát nepotrpí na minimalismu. Naopak, snaží se o něco jedinečného a nezapomenutelného, proto uvidíte svatební šaty ozdobené jemnými peříčky. Nádherně podtrhnou elegantní styl svatby jako například svatba na zámku.

Svatební šaty s peřím

Svatební šaty hlubokým výstřihem

Tento typ šatů se nehodí pro každého, ale alespoň jedny v salonu vyzkoušejte, protože podtrhnou eleganci a šarm celé svatby. Určitě v nich zazáříte!

Svatební šaty hlubokým výstřihem

Vysoké rozparky

Dodejte svému svatebnímu dni kapku sex appealu a vsaďte na šaty s vysokým rozparkem. Ten se totiž také objevuje mezi top trendy a není se čemu divit. Buďte odvážná.

Vysoké rozparky

Nejnovější články

SA-article-image

Catering na svatbu – 15 tipů, jak správně vybrat svatební catering

Pokud se chystáte na svatbu, jednou z nejdůležitějších částí plánování je výběr správného cateringu. Ale jak vybrat ten pravý catering, který splní všechna vaše očekávání? Jaké jsou klíčové aspekty,…

SA-article-image

Harmonogram svatebního dne: Naplánujte svůj velký den bez stresu

Kdo z nás by nechtěl, aby jeho svatební den byl dokonalý? Ačkoli je to náročné, je to zcela dosažitelné. Jeden z klíčů k úspěchu je dobře naplánovaný harmonogram svatebního dne. Co to je a jak to…

SA-article-image

Svatební proslov – tipy, rady a vzorový proslov

Gratulujeme! Právě jste byli požádáni, abyste přednesli proslov na svatbě. Je to velká čest, ale zároveň může být také zdrojem stresu, obzvlášť pokud jste nikdy neřečnil na takové události. Nemusíte…