Světýlkov rozzáří svatbu dokonale
Zpět na všechny články

Jak na nezapomenutelnou svatbu? Světýlkov ji rozzáří dokonale!

Pokud právě plánujete svatbu, určitě chcete, aby bylo všechno perfektní. Aby vyšlo počasí, aby všem hostům chutnalo a aby byla na svatbě perfektní atmosféra.

O tu se, především po setmění, mohou postarat hlavně světelné dekorace. Světelné řetězy, svíticí písmena nebo další varianty, jak rozzářit každý kout na vaší svatbě a vytvořit tak hostům prostředí, které bude nejen skvěle vypadat na fotkách, ale kde se budou i skvěle cítit. Chcete, aby na vaši svatbu žádný host nezapomněl? Tak vyrazte do Světýlkova!

Proč to dělat složitě?

Když to jde jednoduše. Při plánování svatby narazíte na nespočet otázek, háčků a zádrhelů, které budete muset vyřešit, aby vaše svatba vypadala přesně podle představ. Jestli zvažujete, že na svatbě použijete i světelnou výzdobu, tak byste měli minimálně nahlédnout pod pokličku půjčovně světýlek Světýlkov.

Hlavním cílem Světýlkova je dělat to skvěle, ale jednoduše. Proto má pro vás připraveny 3 základní sady světýlek – Mini, Standard a Maxi. Nejmenší sada obsahuje 110 metrů světelných řetězů, střední 400 metrů a největší sada obsahuje dokonce 1000 metrů světýlek. K tomu vždy světelná opona a nápisy podle dané sady. Z těchto tří variant by si měl zvládnout vybrat každý. Od malé svatby, po velkolepou oslavu.

Také zde platí, že zákazník je na prvním místě, proto je služba udělaná přesně tak, aby co vyhovovala novomanželům co nejvíce. Světýlka si zapůjčíte až na 5 dní, většinou od středy do pondělí, cena zůstává stejná. Můžete si je vyzvednout buďto osobně v Praze, nebo vám budou zaslány kamkoli po České republice, vy je poté zas jen pošlete zpět.

Abyste měli co nejvíce času na další svatební přípravy, jsou řetězy a písmena vybaveny bateriemi a také k sadě dostanete příslušenství pro uchycení světýlek. Čím méně starostí, tím více klidu na svatbu.

Světelné řetězy a svíticí písmena od Světýlkova už rozzářily přes 300 svateb a každý rok přibývají páry, které viděly světýlka na svatbě kamarádů a musí je mít taky.

Když sady světýlek nestačí

Pokud máte pocit, že sady světýlek ze základní nabídky vám nebudou na svatbu stačit, nemusíte nijak zoufat. Kromě zmíněných sad, nabízí Světýlkov další světelné dekorace, které mohou vaši svatbu vylepšit ještě více. Jsou dostupné ale pouze v kombinaci s některou ze základních sad a vzhledem k tomu, že některé jsou opravdu křehké, je možné je objednat pouze s osobním vyzvednutím v Praze. Jaké to tedy jsou?

Žárovkové řetězy

Jestli jste naznali, že LED světelné řetězy nebudou dostatečné pro vaši svatební výzdobu, asi by vás mohly zajímat právě žárovkové řetězy. Jak už z názvu vyplývá, tyto řetězy obsahují větší žárovky, kdy každá má v průměru přes 5,5 centimetru. Žárovky generují podstatně více světla, než ozdobné LEDky, a je tak možné je použít i na osvícení tanečního parketu, svatební chillout zóny, nebo s nimi vyzdobit stan. Jeden žárovkový řetěz měří 13 metrů a je možné jich do sebe zapojit až pět kusů.

Světelné láhve

Jaká světýlka umístit na stůl, pokud chcete, aby večer hosté viděli na své jídlo, ale nemůžete, nebo nechcete, použít svíčky? Perfektní alternativou jsou právě světelné láhve. Jedná se o očištěné čiré láhve různých tvarů, které jsou do dna vypité, očištěné a v jejich vnitřku najdete LED světýlka, které vydávají decentní, tlumené světlo. Pokud světelnou láhev umístíte na střed stolu, můžete si být jisti, že každý host ji bude chvíli zkoumat a v jejím světle se bude cítit příjemně.

RGB reflektor

Zatím poslední alternativou na svatební osvětlení je právě RGB reflektor. Zkratka RGB vychází z barevného spektra Red-Green-Blue a právě v těchto barvách umí reflektor pracovat. Má více režimů svícení a tak můžete zvolit buď decentní prolínání barev, nebo divočejší záblesky, které se mohou hodit na pozdní večerní párty. RGB reflektor je ideální k nasvícení větších ploch, jako například velkých stromů, zdí domu nebo i vnitřku stodoly.

Je půjčení v době covidu bezpečné?

Když se na jaře 2020 objevil Covid, asi nikdo z nás nečekal, jakým způsobem ovlivní celou společnost a samozřejmě i svatby. V loňském roce se odehrálo o 10 000 svateb méně, než v předchozích letech. Každá pátá nevěsta tak musela termín svatby zrušit, nebo přesouvat. Světýlkov je na tuto situaci připraven. Pokud budete muset měnit termín svatby, kvůli vládním opatřením, vždy máte nárok na vrácení plné částky, nebo rezervaci nového termínu. Termín svatby můžete také měnit z jiných důvodů, v takovém případě je vrácení plné částky do 30 dnů před svatbou.

Přejeme Vám, ať Vaše svatby zazáří!

Světelná nápis svatba
Světelný nápis BAR
svatba ve stodole 3
svatba ve stodole 1

Nejnovější články

SA-article-image

Catering na svatbu – 15 tipů, jak správně vybrat svatební catering

Pokud se chystáte na svatbu, jednou z nejdůležitějších částí plánování je výběr správného cateringu. Ale jak vybrat ten pravý catering, který splní všechna vaše očekávání? Jaké jsou klíčové aspekty,…

SA-article-image

Harmonogram svatebního dne: Naplánujte svůj velký den bez stresu

Kdo z nás by nechtěl, aby jeho svatební den byl dokonalý? Ačkoli je to náročné, je to zcela dosažitelné. Jeden z klíčů k úspěchu je dobře naplánovaný harmonogram svatebního dne. Co to je a jak to…

SA-article-image

Svatební proslov – tipy, rady a vzorový proslov

Gratulujeme! Právě jste byli požádáni, abyste přednesli proslov na svatbě. Je to velká čest, ale zároveň může být také zdrojem stresu, obzvlášť pokud jste nikdy neřečnil na takové události. Nemusíte…