Inspirace pro Váš svatební den opět v Pardubicích
Zpět na všechny články

Inspirace pro Váš svatební den opět v Pardubicích

Pardubice – Konec ledna patří v Pardubicích tradičně svatebnímu veletrhu. 16. ročník přivítá poslední lednový víkend zamilované páry, snoubence a jejich rodiny v centru Pardubic. Brány svatebního veletrhu se otevřenou v sobotu 25. ledna 2020 v 10,00 hodin v překrásném foyer budovy ČSOB Pojišťovny na Masarykově náměstí v Pardubicích.

Tradičně na svatebním veletrhu najdete širokou paletu inspirace a posledních trendů svatebních a společenských šatů, pánské módy pro ženichy a ostatní muže na svatbě, svatební hosty. Nebudou chybět ani snubní a zásnubní prsteny za snížené veletržní ceny, svatební kytice, dekorace květinové i svatební, ochutnávky cukroví a svatebních dortů, ale také slaného pohoštění. Zazní také hudba nejen k obřadu, ale také doprovod na svatební hostinu a posvatební zábavu, uvidíte ukázky tanečních vystoupení, které mohou roztančit nejen Vaši svatbu. Letošní novinkou bude také vystoupení kouzelníka a svatební mikromagie, která Vás může očarovat kdekoliv v prostorách veletrhu.

Snoubenci se mohou na památku vyfotit ve fotobudce, prohlédnout si práci hned několika profesionálních fotografů a videokameramanů, kteří zachytí Váš den D do nezapomenutelných fotek a videa. Na žádné veselce by nemělo chybět dobré jídlo a pití, proto u nás najdete také několik restauracích, penzionů i hostelů, kde si můžete uspořádat své svatební veselí, dále také cateringové společnosti, které zařídí Vaši svatební hostinu třeba i u Vás na zahradě.

„Svatební veletrh má opět pro návštěvníky při­pravena tři patra s přibližně 50 vystavovateli se vším, co potřebují pro svůj slavnostní svatební den. Snoubenci mohou na veletrhu zařídit svoji svatbu prakticky od A do Z. Od nabídky místa pro svůj svatební obřad až svatební cestu. Nezapomínáme na nevěsty, které chtějí být ve svůj svatební den nezapomenutelně krásné. Takové, jaké si to už jako malé slečny vysnily. Proto v každé patře veletrhu najdete vizážistku, případně i kadeřnici, která Vám ochotně a ráda poradí s vhodnou vizáží právě pro Vás,” říká Adéla Trávníčková z pořádající agentury.

V doprovodném programu samozřejmě uvidíte především módní přehlídky svatebních šatů, dále také oblečení a klobouky pro maminky snoubenců, uslyšíte skladby pro svatební obřady hrané na harfu či smyčcové kvarteto. Vizážistky promění nenalíčenou modelku v okouzlující nevěstu, kadeřnické studio pak předvede nejnovější kadeřnické trendy pro svatební účesy u několika modelek. Program bude jako vždy bohatý, stejně tak jako tombola. Pro všechny, kdo budou mít v roce 2020 svatbu, máme připravenou jednoduchou, přesto velmi lákavou soutěž o svatební cestu do luxusního Spa resortu Tree of Life**** v Lázních Bělohradě.

Otevírací doba veletrhu:

Sobota 25. ledna 2020 od 10 do 17 hodin

Neděle 26. ledna 2020 od 10 do 16 hodin

Vstup je ZDARMA

Nejnovější články

SA-article-image

Catering na svatbu – 15 tipů, jak správně vybrat svatební catering

Pokud se chystáte na svatbu, jednou z nejdůležitějších částí plánování je výběr správného cateringu. Ale jak vybrat ten pravý catering, který splní všechna vaše očekávání? Jaké jsou klíčové aspekty,…

SA-article-image

Harmonogram svatebního dne: Naplánujte svůj velký den bez stresu

Kdo z nás by nechtěl, aby jeho svatební den byl dokonalý? Ačkoli je to náročné, je to zcela dosažitelné. Jeden z klíčů k úspěchu je dobře naplánovaný harmonogram svatebního dne. Co to je a jak to…

SA-article-image

Svatební proslov – tipy, rady a vzorový proslov

Gratulujeme! Právě jste byli požádáni, abyste přednesli proslov na svatbě. Je to velká čest, ale zároveň může být také zdrojem stresu, obzvlášť pokud jste nikdy neřečnil na takové události. Nemusíte…