SVV_hlavicka
Zpět na všechny články

15. ročník svatebního veletrhu Pardubice již brzy přivítá snoubence

Pardubice – Slavnostní jubilejní 15. ročník svatebního veletrhu Pardubice již brzy přivítá snoubence, jejich rodiny a všechny zamilované páry v centru Pardubic. Brány svatebního veletrhu se otevřenou v sobotu 26. ledna 2019 v 10,00 hodin v překrásném foyer budovy ČSOB Pojišťovny na Masarykově náměstí v Pardubicích.

Tradičně veletrh nabídne širokou paletu svatebních a společenských šatů, pánské módy pro ženichy a ostatní pány, výběr snubních a zásnubních prstenů, svatebních květin a dekorací, cukroví a svatebních dortů.

Sobota 26. ledna 2019 – od 10 do 17 hodin – Bezplatný vstup

Neděle 27. ledna 2019 – od 10 do 16 hodin – Bezplatný vstup

Zazní také hudba nejen k obřadu, ale také doprovod na svatební hostinu a posvatební zábavu, uvidíte ukázky svatební zábavy v podobě tanečních vystoupení. Snoubenci si budou vybírat práci hned několika profesionálních fotografů a videokameramanů, kteří zvěční Váš den D do nezapomenutelných fotek a videa.

Na žádné veselce nesmí chybět dobré jídlo a pití, proto veletrh nabídne také možnosti hotelů a restaurací, kde si lze uspořádat svatební hostinu nebo cateringové společnosti, které zařídí Vaši hostinu třeba i u Vás na zahradě. Také pro ty snoubence, kteří chtějí mít svatbu doma a ve své režii, myslíme a mezi vystavovateli jsou Ti, kteří Vám např. zajistí domácí prosecco bar nebo zajistí profesionální kávovar včetně kávy.

„Svatební veletrh má opět pro návštěvníky připravena tři patra vystavovatelů se vším, co potřebují pro svůj slavnostní svatební den. Páry si vyberou vše od A do Z. Od nabídky místa pro svůj svatební obřad až svatební cestu. Nezapomínáme na nevěsty, které chtějí být ve svůj svatební den nezapomenutelně krásné. Proto v každé patře veletrhu najdete vizážistku, případně i kadeřnici, která Vám ochotně a ráda poradí s vizáží,” říká jednatelka pořádající agentury.

V doprovodném programu samozřejmě uvidíte především módní přehlídky svatebních šatů, nově však také oblečení a klobouky pro maminky snoubenců, uslyšíte skladby pro svatební obřady hrané na harfu či saxofon, vystoupí také písničkář. Vizážistky promění nenalíčenou modelku v okouzlující nevěstu, kadeřník pak předvede nejnovější kadeřnické trendy pro svatební účesy. Program bude jako vždybohatý, stejně tak jako tombola.

Pro všechny, kdo budou mít v roce 2019 svatbu, máme připravenou jednoduchou soutěž o svatební cestu do luxusního Spa resortu Tree of Life**** v Lázních Bělohradě.

Tradiční je také bezplatný vstup na veletrh. Další informace najdete www.svatebni-veletrh-pardubice.cz a facebooku .

Nejnovější články

SA-article-image

Catering na svatbu – 15 tipů, jak správně vybrat svatební catering

Pokud se chystáte na svatbu, jednou z nejdůležitějších částí plánování je výběr správného cateringu. Ale jak vybrat ten pravý catering, který splní všechna vaše očekávání? Jaké jsou klíčové aspekty,…

SA-article-image

Harmonogram svatebního dne: Naplánujte svůj velký den bez stresu

Kdo z nás by nechtěl, aby jeho svatební den byl dokonalý? Ačkoli je to náročné, je to zcela dosažitelné. Jeden z klíčů k úspěchu je dobře naplánovaný harmonogram svatebního dne. Co to je a jak to…

SA-article-image

Svatební proslov – tipy, rady a vzorový proslov

Gratulujeme! Právě jste byli požádáni, abyste přednesli proslov na svatbě. Je to velká čest, ale zároveň může být také zdrojem stresu, obzvlášť pokud jste nikdy neřečnil na takové události. Nemusíte…