Svatební veletrh Pardubice
Zpět na všechny články

Konec ledna bude v Pardubicích patřit svatbám a snoubencům

Svatba je významnou událostí v životě každého člověka a také v životech jejich blízkých. Z jednotlivců se stává nová rodina. Jak si ale svůj vysněný svatební den D opravdu užít bez zbytečných starostí? I o tom bude svatební veletrh v Pardubicích, který nabídne možnost vybrat a zařídit vše na jednom místě.

Nejnovější svatební trendy se snoubencům a jejich rodinám, ale i dalším návštěvníkům představí v módních přehlídkách svatebních a společenských šatů a oblečení pro pány, floristé představí trendy roku 2018 v květinových dekoracích a vazbách pro svatební příležitosti, vizážisté a kadeřníci předvedou proměnu líčením a účesem modelky v okouzlující nevěstu.

Zazní hudba k obřadu i ke svatební hostině, k ochutnání budou sladké i slané delikatesy, inspirace se bude týkat i snubních a zásnubních prstenů. Fotografové poradí, na co při zhotovování svatebních fotek nezapomenout. Nebo jak si nechat natočit svůj svatební den D.

I letos mohou snoubenci soutěžit o luxusní svatební cestu do lázeňského spa resortu v Tree of Life v Lázních Bělohrad. Nechejte se po svatbě hýčkat….

Svatební veletrh Pardubice se koná ve foyer budovy ČSOB Pojišťovny na Masarykově náměstí a otevře své brány v pátek 26. ledna ve 14 hodin odpoledne a v sobotu 27. ledna v 10 hodin dopoledne. Program veletrhu oba dva dny končí v 18 hodin.

Další informace najdete také na Facebooku nebo v naší události.

Nejnovější články

SA-article-image

Catering na svatbu – 15 tipů, jak správně vybrat svatební catering

Pokud se chystáte na svatbu, jednou z nejdůležitějších částí plánování je výběr správného cateringu. Ale jak vybrat ten pravý catering, který splní všechna vaše očekávání? Jaké jsou klíčové aspekty,…

SA-article-image

Harmonogram svatebního dne: Naplánujte svůj velký den bez stresu

Kdo z nás by nechtěl, aby jeho svatební den byl dokonalý? Ačkoli je to náročné, je to zcela dosažitelné. Jeden z klíčů k úspěchu je dobře naplánovaný harmonogram svatebního dne. Co to je a jak to…

SA-article-image

Svatební proslov – tipy, rady a vzorový proslov

Gratulujeme! Právě jste byli požádáni, abyste přednesli proslov na svatbě. Je to velká čest, ale zároveň může být také zdrojem stresu, obzvlášť pokud jste nikdy neřečnil na takové události. Nemusíte…